סלט אהוב בהכנה ביתית
מתכון לסלט חצילים בטעם כבד
פרוסות החצילים, הבצל המטוגן והביצים משתלבים יחד בהרמוניה נפלאה לסלסה טבעית, עשירה וחגיגית, למריחה על חלת השבת הרכה לצג דגים וסלטים נוספים, יוצרים שולחן שבת יוקרתי
- נועם זיגדון
- כ"ו ניסן התשפ"א
סלט חצילים בטעם כבד צילום: נועם זיגדון
מתכון לסלט חצילים בטעם כבד
זמן ההכנה: 30 דקות.
המצרכים לסלט חצילים בטעם כבד:
- 2 חצילים בנונים פרוסים
- קמח
- ביצה
- שמן לטיגון
- 2 בצלים גדולים קצוצים
- 5 ביצים קשות
- מלח
- פלפל שחור
- 1 כפית כמון
אופן ההכנה לסלט חצילים בטעם כבד:
- מטבילים את פרוסות החצילים בקמח וביצה עם מעט מלח ומטגנים בשמן עד להזהבה.
- מטגנים את הבצל עם מעט שמן עד להשחמה
- מכניסים את פרוסות החצילים המטוגנות, הבצל המטוגן והביצים הקשות למעבד מזון, ומתבלים במלח, פלפל שחור וכפית כמון, טוחנים היטב עד למרקם חלק.
- מעבירים לקופסת אכסון ושומרים בקירור עד להגשה.
בהצלחה רבה ובתאבון.
המתכון מאת: נועם זיגדון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות