י"ב חשון התשפ"ה
13.11.2024
תבשיל פרסי

מתכון לחורשט סבזי – קוביות בשר עם שעועית וירק קצוץ

מנה עיקרית או ארוחת צהריים יוקרתית עם קוביות בשר בקר המתבשלות בסיר אחד יחד עם שעועית לבנה או אדומה בשילוב ירק קצוץ, עלי סלרי וקוביות בצל | מנה מכובדת שתשאיר לכם טעם של עוד

מתכון לחורשט סבזי – קוביות בשר עם שעועית וירק קצוץ
חורשט סבזי – קוביות בשר עם שעועית וירק קצוץ צילום: נועם זיגדון

מתכון לחורשט סבזי – קוביות בשר עם שעועית וירק קצוץ

זמן ההכנה: 30 דקות. זמן בישול: 120 דקות.

המצרכים לחורשט סבזי – קוביות בשר עם שעועית וירק קצוץ:

  • 8-10 מנות בשר בקר
  • 2 כוסות שעועית אדומה/ לבנה מושרת
  • צרור פטרוזליה קצוצה דק
  • צרור כוסברה קצוצה דק
  • צרור שמיר קצוץ דק
  • 4 עלי סלרי חתוכים דק
  • 2 בצלים גדולים חתוכים לקוביות.
  • מלח
  • פלפל שחור
  • כורכום
  • כמון
  • מיץ מ - 1/2 לימון
  • 2 לימונים פרסיים שחורים חצויים
  • 4 כוסות מים
  • שמן

אופן ההכנה לחורשט סבזי – קוביות בשר עם שעועית וירק קצוץ:

  1. מחממים שמן בסיר ומטגנים בו את הבצל עד להזהבה. 
  2. מוסיפים את קוביות הבשר ומטגנים עד לשינוי הצבע.
  3.  מוסיפים את כל הירק והתבלינים, מוסיפים את המים ומבשלים במשך שעה בסיר לחץ
  4. במידה ואין סיר לחץ מבשלים על אש נמוכה במשך שעתיים וחצי עד שלוש.

בהצלחה רבה ובתאבון

המתכון מאת: נועם זיגדון

מתכון בשר פרסים חורשט סבזי

 

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו התפרסמו 1 תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}