תוספת מיוחדת
מתכון לבורקס מצות במילוי בשר כשר לפסח
תוספת לערב שבת שניתן להגיש לצד כל מאכל אהוב, בורקס מצות במילוי של בשר טחון המגולגלים בביצה טרופה ומטוגנים בשמן, מקבלים קריספיות מיוחדת וטעם משגע
- חני לוין
- י"ט ניסן התשפ"א
בורקס מצות במילוי בשר כשר לפסח צילום: חני לוין
מתכון לבורקס מצות במילוי בשר כשר לפסח
זמן ההכנה: 40 דקות.
המצרכים לבורקס מצות במילוי בשר כשר לפסח:
- מצות לפי מספר הסועדים
- 500 גר' בשר טחון
- 1/2 בצל קצוץ
- מלח
- פפריקה
- פלפל שחור
- מעט שמן
- 1 ביצה
אופן ההכנה לבורקס מצות במילוי בשר כשר לפסח:
- הרטיבו את המצות תחת הברז במשך 8 דקות ועטפו אותן במגבת. הניחו בצד למשך 10 דקות.
- חממו מחבת רחבה עם מעט שמן וטגנו את הבצל עד להזהבה, הוסיפו את הבשר טחון וערבבו היטב עד שהבשר מחליף את צבעו, הוסיפו את התבלינים וערבבו היטב במשך 15 דקות.
- הורידו מהאש וצננו מעט.
- חיתכו את המצות לשניים והניחו כף ממילוי הבשר במרכז.
- גלגלו את המצה, הטבילו בביצה טרופה וטגנו בשמן משני הכיוונים עד להשחמה יפה.
בהצלחה רבה וחג שמח
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות