מוצלחת וטעימה
מתכון לפשטידת ירקות פרוסים
מנה טעימה במיוחד ומגוונת, פרוסות של תפוחי אדמה, בטטות וגזרים צבעוניים בשילוב של קישואים ובצל הפרוסים דק ומתובלים בטוב טעם, יוצרים פשטידת ירקות מגוונת ומעניינת, כאשר בפריסתה ניתן לראות את שלל הירקות המרכיבים אותה
- חני לוין
- ט"ז ניסן התשפ"ג
פשטידת ירקות פרוסים צילום: חני לוין
מתכון לפשטידת ירקות פרוסים
זמן ההכנה: 30 דקות. זמן אפייה: 90 דקות.
המצרכים לפשטידת ירקות פרוסים:
- 2 תפוח אדמה
- 2 בטטה
- 2 גזר
- 1 בצל
- 2 קישואים
- 5 כפות שמן
- 5 ביצים
- 3 כפות קמח תפו"א
- מלח
- פלפל שחור
- ניתן להוסיף תבלינים לפי הטעם.
אופן ההכנה לפשטידת ירקות פרוסים:
- במעבד מזון עם דיסק לפריסה דקה פרסו את הירקות לעיגולים דקים.
- העבירו לקערה והוסיפו את יתר המצרכים, ערבבו היטב והעבירו לתבנית אפייה.
- הכניסו לתנור שחומם מראש על 180 מעלות למשך שעה וחצי עד להשחמה.
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות