מנה מעניינת
מתכון לעוף ברוטב עגבניות עם תפו"א, רצועות גמבה ומלפפון חמוץ
מתכון לעוף ברוטב מעניין במיוחד ומקורי של קוביות תפוחי אדמה, רצועות גמבה ומלפפונים חמוצים המתבשלים יחדיו עם חלקי העוף העסיסיים ורוטב עגבניות משובח ויוצרים יחדיו מנה בשרית מעניינת
- חני לוין
- י"ח ניסן התשפ"א
עוף ברוטב עגבניות עם תפו"א, רצועות גמבה ומלפפון חמוץ צילום: נועם זיגדון
מתכון לעוף ברוטב עגבניות עם תפו"א, רצועות גמבה ומלפפון חמוץ
זמן ההכנה: 30 דקות. זמן בישול: 60 דקות.
המצרכים לעוף ברוטב עגבניות עם תפו"א, רצועות גמבה ומלפפון חמוץ:
- 8 חלקי עוף
- 2 בצלים חצויים ופרוסים
- 1 גמבה אדומה חתוכה לרצועות
- 2 תפוחי אדמה חצויים ופרוסים
- 6-7 מלפפונים חמוצים במלח פרוסים
- 2 כפות רסק
- 1 כף מרק עוף
- 1/4 כפית כמון
- פלפל שחור
- 3 כוסות מים
- מלח
- שמן
אופן ההכנה לעוף ברוטב עגבניות עם תפו"א, רצועות גמבה ומלפפון חמוץ:
- חממו סיר רחב עם מעט שמן וטגנו את הבצל עד להשחמה, הוסיפו את חלקי העוף וטגנו משני הכיוונים.
- הוסיפו את הגמבות והמלפפונים וערבבו היטב עד להשחמה.
- הוסיפו את הרסק והמים והביאו להשחמה נוספת, הוסיפו את תפוחי האדמה ותבלו.
- הביאו לרתיחה והנמיכו את האש, בשלו במשך כשעה עד לבישול מלא של העוף.
בהצלחה רבה ובתאבון
קרדיט: אמירה חממי
המתכון מאת: נועם זיגדון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות