קינוח או מנת פתיחה
מתכון לפחזניות כשרות לפסח
קינוח מרשים שכל אחד יתענג עליו, מתכון לפחזניות במתכון פסחי ומוצלח. במילוי של קצפת אוורירית וטעימה אך ניתן להמיר אותה במגוון מלויים מלוחים או מתוקים כרצונכם ולהפוך אותן למנת פתיחה יוקרתית במיוחד
- חני לוין
- י"ט ניסן התשפ"ב
פחזניות כשרות לפסח צילום: נועם זיגדון
מתכון לפחזניות כשרות לפסח
זמן ההכנה: 40 דקות. זמן אפיה: 45 דקות.
המצרכים לפחזניות כשרות לפסח: כ- 45 פחזניות
לפחזניות:
כוס מדידה חד פעמית חמה
- 2 כוסות מים
- 2 כוסות קמח מצה
- 1 שקית אבקת אפיה
- 1 כף סוכר
- מעט תמצית וניל
- 1/2 כוס שמן
- 8 ביצים L
למילוי:
- 1 גביע שמנת מתוקה
- 1 חבילה של אינסטנט פודינג וניל
- 1/2 כוס חלב
אופן ההכנה לפחזניות כשרות לפסח:
- הרתיחו את המים, השמן והסוכר, כאשר המים מבעבעים הוסיפו את הקמח מצה ואבקת האפיה וערבבו היטב עד שהבצק נפרד מהדפנות והסירו מהאש.
- צננו מעט והוסיפו את הביצים אחת אחרי השניה תוך כדי ערבוב תמידי (כשביצה אחת נטמעת להוסיף את השניה)
- הכניסו לשקית זילוף וזלפו צורת פרח במרווחים אחת מהשניה
- הכניסו לתנור שחומם מראש על -200° למשך 35-40 דקות.
בהצלחה רבה ובתאבון
חג פסח כשר ושמח
המתכון מאת: נועם זיגדון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות