אפשר לשדרג עם רוטב
כשר לפסח: מתכון לבלינצ'ס במילוי בשר
תוספת נהדרת לכל ארוחה בשרית ומוצלחת, בלינצ'ס במתכון פסחי במילוי של תערובת בשר טחון ותבלינים, אם תרצו לשדרג תוכלו להוסיף לו רוטב פטריות ולזלף מלמעלה ותקבלו מנת פתיחה נפלאה לסעודה
בלינצ'ס במילוי בשר צילום: חני לוין
מתכון לבלינצ'ס במילוי בשר כשר לפסח
זמן ההכנה: 30 דקות.
המצרכים לבלינצ'ס במילוי בשר כשר לפסח:
- 6 ביצים
- 3 כפות קמח תפו"א
- 1/2 כוס מים
- 1/4 כפית מלח
- 3 כפות שמן
למילוי:
- בשר טחון
- 1/2 בצל קצוץ
- ניתן להוסיף, קישואים, גזר, תפו"א מגורדים
- מלח
- פלפל שחור
- פפריקה
אופן ההכנה לבלינצ'ס במילוי בשר כשר לפסח:
- בקערה ערבבו היטב את כל המצרכים עד לקבלת בלילה אחידה.
- חממו מחבת עם מעט שמן ובעזרת מצקת צקו מעט מהבלילה. טגנו משני הכיוונים עד להזהבה.
הכנת המילוי:
- חממו מחבת עם מעט שמן וטגנו את הבצל עד להזהבה.
- הוסיפו את הבשר הטחון והתבלינים לפי טעמכם, אם בחרתם להוסיף ירק מגורד הוסיפו אותו כעת ובשלו תוך כדי ערבוב תמידי במשך 25 דקות עד לבישול מלא.
- הורידו מהאש וצננו מעט.
- מלאו את הבלינצ'ס בתערובת הבשר וגלגלו.
- ניתן להכין רוטב פטריות ולהגיש בזילוף מלמעלה.
בהצלחה רבה ובתאבון
חג שמח וכשר
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו התפרסמו 1 תגובות