צהריים מגוונים
מתכון ללאפה כשרה לפסח
אוהבים להפתיע? קבלו מתכון של לאפות כשרות לפסח שתוכלו לממלא בכל מה שתחפצו, עם מצרכים ביתיים ופשוטים תוכלו להנות ממנה משביעה לארוחת הצהריים
- חני לוין
- י"ז ניסן התשפ"א
לאפה כשרה לפסח צילום: נועם זיגדון
מתכון ללאפה כשרה לפסח
זמן ההכנה: 25 דקות. זמן טיגון: 7 דקות.
המצרכים ללאפה כשרה לפסח:
- 500 גרם קמח תפו"א.
- 1 שקית אבקת אפיה.
- 1 כוס קמח מצה דק.
- 1 כף מלח.
- 1 כף סוכר.
- 1 כף שומשום.
- 2 ביצים.
- 1/2 כוס שמן.
- 4 כוסות מים.
אופן ההכנה ללאפה כשרה לפסח:
- בקערה ערבבו היטב את כל המצרכים עד לקבלת בלילה אחידה.
- חממו מחבת טפלון ושפכו מהבלילה באופן אחיד, טגנו משני הכיוונים עד להשחמה קלה.
- הוציאו על צלחת ומלאו כרצונכם.
בהצלחה רבה וחג שמח
המתכון מאת: נועם זיגדון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות