ממתק אהוב
מתכון לקרפ צרפתי כשר לפסח
קרפ צרפתי הינו המאכל האהוב על רוב בני האדם, שילוב של בצק מטוגן עם שוקולד ותוספות אהובות יוצרים לנו יחד ממתק מפנק ומלא אנרגייה, והפעם תוכלו להתענג עליו גם בחג הפסח עם מתכון כשר שניתן להכין ברבע שעה
- חני לוין
- ט"ו ניסן התשפ"א
קראפ צרפתי כשר לפסח צילום: נועם זיגדון
מתכון לקרפ צרפתי כשר לפסח
זמן ההכנה: 15 דקות. זמן טיגון: 2 דקות.
המצרכים לקרפ צרפתי כשר לפסח:
כוס מדידה חד פעמית חמה
- 1-1/2 כוסות חלב
- 3/4 כוס קורנפלור
- 3/4 כוס קמח מצה
- 2 כפות שמן
- תמצית וניל
- 4 כפות סוכר
- 4 ביצים
אופן ההכנה לקרפ צרפתי כשר לפסח:
- בקערה ערבבו את כל המצרכים עד לקבלת תערובת אחידה וללא גושים (עדיף במיקסר )
- חממו מחבת ושמנו אותה במעט ספריי שמן/ שמן
- צקו למחבת מעט מהבלילה ושטחו אותה על כל קוטר המחבת על ידי תנועות סיבוביות של המחבת, טגנו כדקה מכל צד.
- הוציאו על צלחת, מלאו בשוקולד, פקאן, מקופלת ועוד... וגלגלו.
בהצלחה רבה ובתאבון
המתכון מאת: נועם זיגדון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות