חגיגי
מתכון לסופלה שוקולדי כשר לפסח
טעים ומיוחד והעיקר כשר לפסח, מתכון לסופלה שוקולדי עסיסי ומוצלח שיהפוך לכם את סעודת החג ליוקרתי ומכובד יותר, קינוח חגיגי שישאיר לכם טעם של חירות
סופלה שוקולד צילום: מירב מלכה
מתכון לסופלה שוקולדי כשר לפסח / מאת: מירב מלכה
זמן ההכנה: 25 דקות.
המצרכים לסופלה שוקולדי כשר לפסח:
- 200 גרם (2חבילות) שוקולד מריר
- 1/2 כוס שמן
- 3 ביצים שלימות
- 1/2כוס סוכר
- 3/4 כוס קורנפלור
- מטבע שוקולד לבן
אופן ההכנה לסופלה שוקולדי כשר לפסח:
- המיסו את השוקולד עם השמן וערבבו היטב, הוסיפו את הביצים השלימות, הסוכר והקורנפלור, ערבבו היטב עד לקבלת מרקם אחיד וחלק.
- שפכו למאפינס והכניסו מטבע שוקולד לבן במרכז.
- הכניסו לתנור שחומם מראש על 180° למשך 8 דקות.
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו התפרסמו 2 תגובות