לסעודות החג
מתכון למגוון של זיתים וירקות ברוטב עגבניות
צבעוני טעים וריחני: שילוב של זיתים ירוקים ושחורים המתבשלים בקוביות עגבנייה וגמבה אדומה בתוספת של ירק קצוץ המתובלים בטוב טעם ויוצרים יחדיו מנת תוספת משדרגת המשתלבת בכל סעודת חג
- חני לוין
- י' ניסן התשפ"א
מגוון של זיתים וירקות ברוטב עגבניות צילום: נועם זיגדון
מתכון למגוון של זיתים וירקות ברוטב עגבניות
זמן ההכנה: 20 דקות. זמן בישול: 15 דקות.
המצרכים למגוון של זיתים וירקות ברוטב עגבניות:
- 1 קופסת זיתים ירוקים מגולענים
- 1 קופסת זיתים שחורים מגולענים
- 1 כף רסק עגבניות
- 1/2 גמבה אדומה חתוכה לקוביות
- 5-6 שיני שום פרוסות
- 1/2 פלפל ירוק חריף
- 1 עגבנייה חתוכה לקוביות
- 1/2 צרור כוסברה טרייה קצוצה
- 1 כף פפריקה מתוקה
- 1/4 כפית כורכום
- 1/2 כפית כמון
- 1/4 כף מרק עוף
- 1 כוס מים רותחים
- פלפל שחור
- מלח
- שמן
אופן ההכנה למגוון של זיתים וירקות ברוטב עגבניות:
- חממו סיר רחב עם השמן והוסיפו את העגבניות, הרסק והמים והביאו להשחמה יפה
- הוסיפו את הגמבה והשום ובשלו במשך 5 דקות
- הוסיפו את הזיתים והתבלינים וערבבו היטב, הוסיפו את המים הרותחים והכוסברה, הביאו לרתיחה והנמיכו את האש, בשלו במשך 15 דקות וכבו את האש.
הגישו לצד אורז לבן ובתאבון
המתכון מאת: נועם זיגדון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות