יוקרתי ומוצלח
מתכון לסלט חצילים ובטטות במתיקות מעודנת
חציל, הירק היוצר מגוון סלטים מוצלחים לכבוד שבת קודש והפעם בשילוב של קוביות בטטה וגמבה אדומה המשתלבים עם ירק קצוץ ושומשום לבן ויוצרים יחדיו סלט יוקרתי ומוצלח ביותר
- חני לוין
- ה' ניסן התשפ"א
סלט חצילים ובטטות במתיקות מעודנת צילום: אורלי מוסאי
מתכון לסלט חצילים ובטטות במתיקות מעודנת
זמן ההכנה: 40 דקות.
המצרכים לסלט חצילים ובטטות במתיקות מעודנת:
- 1 חציל גדול חתוך לקוביות
- 1 בטטה גדולה חתוכה לקוביות
- 1 שן שום כתוש
- 1 גמבה קוביות מטוגנים
- 1 כף שומשום
- מעט רוטב צ'ילי מתוק
- מלח
- פלפל שחור גרוס
- ניתן להוסיף 1/4 בצל קצוץ
אופן ההכנה לסלט חצילים ובטטות במתיקות מעודנת:
- טגנו את קוביות החציל והבטטה עד להזהבה במחבת עם שמן עמוק. והוציאו על נייר סופג.
- חממו מחבת נוספת עם מעט שמן וטגנו את קוביות הגמבה עד להשחמה יפה וריכוך. הוסיפו את קוביות החציל והבטטה, השום, מלח, פלפל שחור ורוטב צ'ילי וערבבו היטב עד לקבלת סלט אחיד.
- הגישו בפיזור של ירק קצוץ מלמעלה.
בהצלחה רבה ובתאבון
המתכון מאת: אורלי מוסאי
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות