בעשר דקות הכנה
מתכון לסלט יוגורט ומלפפונים בתיבול עדין
'סלט שהוא ארוחה' מתכון נפלא כתוספת חלבית וטעימה לארוחת הערב, סלט המוגש לצד פשטידה או חביתת ירק, שילוב המלפפונים הקצוצים עם יוגורט שמיר ותבלינים יוצרים יחדיו את הטעם המשובח המתאים גם עבור פסח
- חני לוין
- ד' ניסן התשפ"א
סלט יוגורט ומלפפונים בתיבול עדין צילום: אורלי מוסאי
מתכון לסלט יוגורט ומלפפונים בתיבול עדין
זמן ההכנה: 15 דקות.
המצרכים לסלט יוגורט ומלפפונים בתיבול עדין:
- 2 יוגורט/אשל/לבן
- 3 מלפפונים חתוכים לקוביות בינוניות
- 1 כפית שמיר יבש
- מלח
- פלפל שחור
- 1/4 כפית אבקת שום.
אופן ההכנה לסלט יוגורט ומלפפונים בתיבול עדין:
- בקערה ערבבו היטב את כל המצרכים עד לקבלת מרקם אחיד.
- ניתן להגיש בארוחת ערב בתוספת פשטידה / לביבות או לצד חביתת ירק / בורקס וכ'ו.
בהצלחה רבה ובתאבון
המתכון מאת: אורלי מוסאי
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות