קל להכנה ומוצלח
מתכון לעוף עם תפוחי אדמה וגזר
מתכון קל להכנה ומוצלח, שילוב של חלקי עוף עם רבעי תפוחי אדמה וקוביות גזר המתובלים במגוון תבליני הבית ויוצרים יחדיו ארוחת צהרים אותנטית וטעימה, המתאימה גם כמנה עיקרית לסעודת שבת
- חני לוין
- ג' ניסן התשפ"א
עוף עם תפוחי אדמה וגזר צילום: נועם זיגדון
מתכון לעוף עם תפוחי אדמה וגזר
זמן ההכנה: 35 דקות. זמן בישול: 60 דקות.
המצרכים לעוף עם תפוחי אדמה וגזר:
- 6-8 חלקי עוף
- 2 בצלים חצויים וחתוכים לפרוסות
- 5 תפוחי אדמה חתוכים לרבעים
- 5 גזרים חתוכים לחתיכות גדולות
- 1/2 כוס מים
- 3 שיני שום
- 1כפית מרק עוף
- 1/4 כפית כורכום
- פלפל שחור
- מלח
- שמן
אופן ההכנה לעוף עם תפוחי אדמה וגזר:
- חממו סיר עם מעט שמן וטגנו את הבצל עד להשחמה נאה
- הוסיפו את חלקי העוף, טגנו משני הכיוונים והוסיפו את הירקות.
- ערבבו היטב את המים עם התבלינים ושפכו אותם מעל העוף והירקות.
- הביאו לרתיחה והנמיכו את האש, בשלו במשך כשעה עד לבישול העוף וריכוך הירקות.
בהצלחה רבה ובתאבון
המתכון מאת: נועם זיגדון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות