מתכון לעוגת גבינת שמנת וקדאיף
נותר לכם שערות קדאיף בבית, ואתם רוצים מחפשים להתפטר ממנו? קבלו מתכון מעולה לעוגת גבינה מיוחדת וטעימה המתאימה לסוף יום גדוש בעבודות, כשמתחשק להתפנק על קינוח חלבי
- חני לוין
- א' ניסן התשפ"א
עוגת גבינת שמנת וקדאיף צילום: רחלי גוזלן
מתכון לעוגת גבינת שמנת וקדאיף
זמן ההכנה: 35 דקות. זמן אפייה: 20 דקות.
המצרכים לעוגת גבינת שמנת וקדאיף:
לבסיס:
- 1 חבילת שערות קדאיף (300 גר')
- 200 גר' חמאה בטמפרטורת החדר
- 1/2 כוס אבקת סוכר
למילוי הגבינה:
- 500 גר' גבינת שמנת
- 750 מ"ל שמנת מתוקה
- חבילת פודינג וניל
- כפית ג'לטין מומסת
- 3/4 כוס סוכר
אופן ההכנה לעוגת גבינת שמנת וקדאיף:
הכנת הבסיס:
- בקערה ערבבו היטב את המצרכים, שטחו חצי מהכמות בתבנית עגולה וחצי על תבנית התנור בצורה מפוזרת.
- הכניסו לתנור שחומם מראש על 180 מעלות למשך כ 20 דק' עד להזהבה. חצי מהכמות בתבנית העוגה, וחצי מהכמות בתבנית התנור. הוציאו מהתנור וצננו.
הכנת מילוי הגבינה:
- הקציפו את השמנת עם הפודינג והסוכר, הוסיפו גבינה וג'לטין וערבבו בתנועות קיפול עד לקבלת בלילה אחידה. שפכו את תערובת הגבינה על שערות הקדאיף שבתבנית העגולה ( לאחר שהתקררו)
- את חצי הכמות שהנחנו על תבנית התנור פזרו על מילוי הגבינה, קשטו בפיסטוקים גרוסים.
- הכניסו לקירור למשך הלילה, וחלצו את העוגה מהתבנית יום למחרת.
בהצלחה רבה ובתאבון.
מאת: רחלי גוזלן
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות