תתפנקו
מתכון לעוגת ביסקוויטים דמקה
עוגה חלבית יפיפייה וטעימה במיוחד במתכון מהיר וקל להכנה בשילוב שוקולדים חום ולבן היוצרים את מראה הדמקה לעוגה נפלאה | מתאימה לכל זמן כשמתחשק לכם להתפנק עם כוס קפה
- חני לוין
- א' ניסן התשפ"א
עוגת ביסקוויטים דמקה צילום: יפית חג'ג'
מתכון לעוגת ביסקוויטים דמקה / מאת: יפית שלג חג'ג'
זמן ההכנה: 30 דקות.
המצרכים לעוגת ביסקוויטים דמקה:
- ביסקוויטים פתי בר שוקולד מריר ורגיל
- 1 חבילה "עד חצות " חלב
- 1 חבילה "עד חצות" לבן
- 2 שוקולד מריר
- 2 פודינג וניל
- 1/2 כוס חלב
- 1 חב' שוקולד לבן עוגיות
- 500 גר' גבינה
- 3 מכלי שמנת מתוקה
- סוכר לפי הטעם
אופן ההכנה לעוגת ביסקוויטים דמקה:
- המיסו את השוקולד המריר עם חצי מיכל שמנת, ערבבו היטב וצננו מעט .
- המיסו את השוקולד הלבן עם מעט שמנת וערבבו היטב עד לאיחוד.
- הקציפו את השמנות שנותרו עם פודינג וניל, גבינה וחלב, עד לקבלת קרם טוב.
- חלקו את הקרם לשתי קערות:
- בקערה אחת הוסיפו את תערובת השוקולד המריר, לטעום ולהוסיף סוכר אם יש צורך.
- בקערה השנייה הוסיפו את תערובת השוקולד הלבן, לטעום ולהוסיף סוכר אם יש צורך
- הטבילו ביסקוויט חום בחלב וסדרו בתבנית, מעל שפכו מהקרם החום ושטחו.
- הטבילו ביסקוויטים לבנים בחלב וסדרו על הקרם החום. מעל שכבת הביסקוויטים הלבנים שפכו את התערובת הלבנה, על הקרם הלבן הניחו שוקולדים "עד חצות" חום ולבן לסירוגין, הכניסו להקפאה והוציאו כחצי שעה לפני ההגשה.
- ניתן להשאיר במקרר או לאכול כמו קסטה חצי קפוא
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות