טעם חדש
מתכון לסלט חצילים פיקנטי עם רצועות פלפלים צבעוניים
סלט חגיגי וטעים בארומה מיוחדת, שילוב של מגוון רצועות פלפלים צבעוניים המתבשלים ברוטב אדום ופיקנטי בתוספת קוביות החציל המטוגנות יוצרים טעם חדש בשולחן השבת
- חני לוין
- כ"ח אדר התשפ"א
סלט חצילים פיקנטי עם רצועות פלפלים צבעוניים צילום: נועם זיגדון
מתכון לסלט חצילים פיקנטי עם רצועות פלפלים צבעוניים
זמן ההכנה: 40 דקות. זמן בישול: 25 דקות.
המצרכים לסלט חצילים פיקנטי עם רצועות פלפלים צבעוניים:
2 חצילים גדולים חתוכים לקוביות
לרוטב:
- 1 בצל גדול חצוי ופרוס לפרוסות דקות
- 1/2 גמבה חתוכה לרצועות
- 1/2 פלפל צהוב חתוך לרצועות
- 1/2 פלפל ירוק חתוך לרצועות
- פלפל חריף פרוס דק
- 1/2 ראש שום כתוש
- 1 כף רסק עגבניות
- 1/2 כוס מים
- פלפל שחור
- 1/3 כוס חומץ
- מלח
אופן ההכנה לסלט חצילים פיקנטי עם רצועות פלפלים צבעוניים:
- חממו סיר רחב עם שמן וטגנו את הבצל עד להזהבה, הוסיפו את רצועות הפלפלים והפלפל החריף ובשלו בסיר מכוסה עד לריכוך, במשך 10 עד 15 דקות, ערבבו כל מספר דקות.
- הוסיפו את השום הכתוש, רסק העגבניות, המים, פלפל שחור, מלח וחומץ, ערבבו היטב והביאו להשחמה נאה.
- במחבט נפרדת עם שמן עמוק טגנו את קוביות החצילים עד להשחמה והוציאו על נייר סופג.
- הוסיפו את קוביות החצילים המטוגנות לרוטב הפלפלים ובשלו יחד על אש נמוכה במשך 15 דקות.
בהצלחה רבה ובתאבון
המתכון מאת: נועם זיגדון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות