קליל לשישי
מתכון לעוף ותפוח אדמה בתנור
ארוחת צהריים, או החלק העיקרי ממנה בערב שבת, מתכון מהיר הכנה וקליל של רצועות תפוחי אדמה, עגבניות וטבעות בצל המתובלים במגוון של תבלינים בשילוב חלקי עוף הנאפים יחדיו בתנור יוצרים מנה מכובדת וטעימה
- חני לוין
- כ"ז אדר התשפ"א
עוף ותפוח אדמה בתנור צילום: תהילה גיגי
מתכון לעוף ותפוח אדמה בתנור
זמן ההכנה: 15 דקות. זמן אפייה: 60 דקות.
המצרכים לעוף ותפוח אדמה בתנור:
- בצל
- עגבניות
- תפוח אדמה
- עוף
- שמן
- מלח
- פלפל שחור
- אבקת שום
- אבקת מרק עוף
- כורכום
- פפריקה
- גריל עוף
אופן ההכנה לעוף ותפוח אדמה בתנור:
- חיתכו את הבצל לטבעות, את העגבניות לקוביות ואת תפוח האדמה לרצועות,
- הכניסו לתבנית אפייה ועליהם הניחו את העוף. זלפו שמן ופזרו מלח, פלפל שחור, אבקת שום, אבקת מרק עוף, כורכום, פפריקה וגריל עוף וערבבו היטב את הכל יחד,
- הכניסו לתנור על מקסימום חום במשך כשעה עד לבישול מלא והשחמה.
בהצלחה רבה ובתאבון
המתכון מאת: תהילה גיגי
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות