תוספת טעימה ומוצלחת
מתכון לכדורי עוף ברוטב פטריות
מתכון מעולה לתוספת טעימה ומוצלחת, כדורי עוף קטנים מטוגנים, המתבשלים ברוטב פטריות וירק קצוץ ויוצרים ארוחת צהריים אהובה על כולם, מוגשת לצד אורז או פירה - והארוחה מושלמת
- חני לוין
- כ"ו אדר התשפ"א
כדורי עוף ברוטב פטריות צילום: נועם זיגדון
מתכון לכדורי עוף ברוטב פטריות
זמן ההכנה: 30 דקות. זמן בישול: 25 דקות.
המצרכים לכדורי עוף ברוטב פטריות:
לקציצות:
- 500 גרם עוף טחון
- 1 בצל גדול מגורד
- 1/2 כוס פירורי לחם
- 4 שיני שום
- תבלין גריל עוף
- פטרוזיליה קצוצה
- פלפל שחור
- מלח
- מרק עוף
- 2 ביצים
- 1 כף קטשופ - לא חובה
- 1 כף מיונז - מאוד מוסיף
לרוטב פטריות:
- 1 בצל גדול פרוס דק
- 1 קופסא פטריות חתוכות
- 1 כף אבקת מרק פטריות
- 1 כוס מים
- פלפל שחור
- 3-5 שיני שום
- כורכום
- כמון
- מלח
אופן הכנה לכדורי עוף ברוטב פטריות:
- בקערה ערבבו את מרכיבי הבשר עד לקבלת עיסה דביקה (ניתן להוסיף תפוח אדמה מגורד)
- צרו כדורים קטנים וגלגלו אותם בפירורי לחם עם שומשום
- חממו מחבת עם מעט שמן וטגנו את הכדורים משני הצדדים
לרוטב פטריות:
- חממו סיר עם שמן וטגנו את הבצל עד להזהבה
- הוסיפו את הפטריות החתוכות, שום ומים ותבלו, בשלו במשך 10 דקות עד לרתיחה, והוסיפו את הקציצות, כסו במים ופזרו פטרוזיליה קצוצה, בשלו על אש גבוהה עד לצמצום הנוזלים
בהצלחה רבה ובתאבון
המתכון מאת: נועם זיגדון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות