מגוונים בקלות
מתכון לעוף עם פטריות ברוטב מעניין
אוהבים גיוונים בארוחת הצהריים? המתכון הזה מעניין, טעים ומוצלח והכי חשוב קל להכנה ומהיר, מנה המורכבת מחלקי עוף לבחירתכם המתבשלים ברוטב עם פטריות וירק ומגוון תבליני הבית, יוצרים יחדיו ארוחת צהרים נהדרת
- חני לוין
- כ"ה אדר התשפ"א
עוף עם פטריות ברוטב מעניין צילום: נועם זיגדון
מתכון לעוף עם פטריות ברוטב מעניין
זמן ההכנה: 30 דקות. זמן בישול: 60 דקות.
המצרכים לעוף עם פטריות ברוטב מעניין:
- 6-8 חלקי עוף
- 1 בצל בנוני פרוס
- 5 שיני שום פרוס
- 1/2 צרור כוסברה
- 1 סלסלת פטריות שמפיניון שלמים
- 1 סלסלת פטריות פורטובלו חתוכים
- (אפשר מקופסאות שימורים)
- 1/2 כף פפריקה מתוקה
- 1 כפית אבקת מרק פטריות / בצל
- 1/4 כפית כורכום
- 1 כוס מים
- 1 כפית כמון
- פלפל שחור
- 1/4 כוס שמן
- מלח
אופן ההכנה לעוף עם פטריות ברוטב מעניין:
- חממו סיר עם מעט שמן וטגנו את הבצל עד להשחמה, הוסיפו את העוף וטגנו משני הכיוונים
- הוסיפו את השום והפפריקה ובשלו במשך כ-2 דקות,
- הוסיפו 1/2 כוס מים, פזרו את הפטריות והכוסברה ותבלו ביתר התבלינים
- הוסיפו עוד חצי כוס מים והביאו לרתיחה.
- העבירו ללהבה בינונית על אש נמוכה ובשלו במשך כשעה.
- הגישו לצד אורז לבן וארוחת הצהריים שלכם מוכנה.
בהצלחה רבה ובתאבון
המתכון מאת: נועם זיגדון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות