קל ומהיר הכנה
מתכון לברוסקטה אנטיפסטי וגבינה צהובה
ארוחת ערב מהירה וטעימה עם ברוסקטה קריספית במגוון ירקות אפויים וגבינה מותכת, מתאימה כתוספת מעולה לארוחה חלבית וקלילה | מתכון קל להכנה ומהיר שניתן להכין בכל ערב
- חני לוין
- כ"ד אדר התשפ"א
ברוסקטה אנטיפסטי וגבינה צהובה צילום: אפרת סיאצ'י
מתכון לברוסקטה אנטיפסטי וגבינה צהובה
זמן ההכנה: 20 דקות.
המצרכים לברוסקטה אנטיפסטי וגבינה צהובה:
- ג’בטה קנויה
- 4 פרוסות גבינה צהובה
- ירקות לפי בחירה חתוכים לקוביות קטנות: קישוא, בצל, גמבה, בטטה, פטריות, חציל
- עשבי תיבול טריים: עלי טימין ו/או עלי בזיליקום
- שמן זית
- מלח גס
אופן הכנה לברוסקטה אנטיפסטי וגבינה צהובה:
- חממו מחבת עם כף שמן זית וטגנו את קוביות הירקות במשך 5 עד 7 דקות עד שהירקות מעט מתרככים. והסירו מהאש.
- חיתכו את הג’בטה לאורך, וזלפו שמן זית בנדיבות. הניחו על כל חצי ג’בטה 2 פרוסות גבינה צהובה ומעל פזרו באופן שווה את תערובת האנטיפסטי, עשבי תיבול ומלח גס.
- הניחו על תבנית מרופדת בנייר אפיה והכניסו לתנור שחומם מראש על 190 מעלות למשך 10-12 דקות, עד להזהבה.
- הוציאו מהתנור והגישו.
בהצלחה רבה ובתאבון
המתכון מאת: אפרת סיאצ'י
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות