י"ג חשון התשפ"ה
14.11.2024
קל ומהיר הכנה

מתכון לברוסקטה אנטיפסטי וגבינה צהובה

ארוחת ערב מהירה וטעימה עם ברוסקטה קריספית במגוון ירקות אפויים וגבינה מותכת, מתאימה כתוספת מעולה לארוחה חלבית וקלילה | מתכון קל להכנה ומהיר שניתן להכין בכל ערב

מתכון לברוסקטה אנטיפסטי וגבינה צהובה
ברוסקטה אנטיפסטי וגבינה צהובה צילום: אפרת סיאצ'י

מתכון לברוסקטה אנטיפסטי וגבינה צהובה

זמן ההכנה: 20 דקות.

המצרכים לברוסקטה אנטיפסטי וגבינה צהובה:

  • ג’בטה קנויה
  • 4 פרוסות גבינה צהובה
  • ירקות לפי בחירה חתוכים לקוביות קטנות: קישוא, בצל, גמבה, בטטה, פטריות, חציל
  • עשבי תיבול טריים: עלי טימין ו/או עלי בזיליקום
  • שמן זית
  • מלח גס

אופן הכנה לברוסקטה אנטיפסטי וגבינה צהובה:

  1. חממו מחבת עם כף שמן זית וטגנו את קוביות הירקות במשך 5 עד 7 דקות עד שהירקות מעט מתרככים. והסירו מהאש.
  2. חיתכו את הג’בטה לאורך, וזלפו שמן זית בנדיבות. הניחו על כל חצי ג’בטה 2 פרוסות גבינה צהובה ומעל פזרו באופן שווה את תערובת האנטיפסטי, עשבי תיבול ומלח גס.
  3. הניחו על תבנית מרופדת בנייר אפיה והכניסו לתנור שחומם מראש על 190 מעלות למשך 10-12 דקות, עד להזהבה.
  4. הוציאו מהתנור והגישו.

בהצלחה רבה ובתאבון

המתכון מאת: אפרת סיאצ'י

מתכון ברוסקטה אנטיפסטי גבינה צהובה ארוחת ערב ארוחת בוקר

 

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}