הטיפ הקטנטן הזה ישדרג לכם את המרק • צפו
המנה האהובה על כולנו בחורף היא מנת המרק הטעימה | קבלו טיפ קטן שישדרג לכם באופן משמעותי את המרק בפן הבריאותי, ויתן לכם ערכים תזונתיים בצורה טובה יותר
- חני לוין
- כ"ד אדר התשפ"א
מרק, מאכל שבחורף כולנו מאוד מאוד אוהבים. אבל הנה טיפ קטן שיכול לעשות לכם שדרוג משמעותי מאוד לפן הבריאותי של המרק שלכם.
אנשים נוהגים לבשל את המרק עם עשבי תיבול למיניהם. כגון פטרוזיליה, כוסברה וכדומה, אין שום בעיה אדרבה, מצוין. אך הנה שדרוג קטן.
כדאי להכניסו את הפטרוזיליה או את הכוסברה לא בתחילת הבישול, אלא ממש בדקות האחרונות של הבישול. או אפילו בסוף הבישול לאחר שכיביתם את האש. המרק עדין חם רותח אפילו, אז כדאי להכניס את עשבי התיבול לתוך המרק.
מדוע? מכיוון שאם הם התבשלו שעה שעתיים יחד עם כל הירקות, מאבדים חלק משמעותי מהערכים התזונתיים שלהם.
אם נכניס אותם בסוף הבישול הם עדיין יתנו את כל הטעם העשיר שיש להם וישמרו על הרבה יותר ערכים תזונתיים.
אז הנה שילוב שייתן לכם גם טעם עשיר במרק וגם ישמור על ערכים תזונתיים בצורה הרבה יותר טובה.
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות