מארבעה מרכיבים בלבד
מתכון לסלט בטטה, אגוזים ושומשום
סלט מוצלח וטעים במיוחד להגשה בשולחן השבת לצד החלות הטריות | הוא מורכב מארבעה מצרכים בלבד, שלוב של קוביות בטטה קטנות המשתלבות עם שברי אגוזי מלך קצוצים ושומשום, המתובלים ברוטב צ'ילי ויוצרים תוצאה מושלמת
- חני לוין
- כ' אדר התשפ"א
סלט בטטה, אגוזים ושומשום צילום: חני לוין
מתכון לסלט בטטה, אגוזים ושומשום
זמן ההכנה: 30 דקות.
המצרכים לסלט בטטה, אגוזים ושומשום:
- 2 בטטות בינוניות קלופות וחתוכות לקוביות קטנות.
- אגוזי מלך קצוצים גס
- 2 כפות גדושות רוטב צ'ילי
- שומשום
אופן ההכנה לסלט בטטה, אגוזים ושומשום:
- טגנו את קוביות הבטטה בשמן עמוק עד להזהבה.
- הוציאו על נייר סופג למשך מספר דקות והעבירו לקערה.
- הוסיפו את האגוזים, השומשום והצ'ילי וערבבו היטב עד לאיחוד.
- אכסנו בקופסא אטומה עד לערב שבת.
בהצלחה רבה ובתאבון.
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות