ממוצרים שיש בבית
מתכון לעוגיות שוקולד מושלגות
מתכוון מושלם לעוגיות שלא תפסיקו לאכול | מלאות בשוקולד ומצופות באבקת סוכר המתפוצצת באפייה ויוצרת מראה מיוחד של עוגיות שוקולד מושלגות בריח משכר
- חני לוין
- כ' אדר התשפ"א
עוגיות מושלגות צילום: אפרת ושדי
עוגיות מושלגות - אפרת ושדי
מתכון לעוגיות שוקולד מושלגות.
זמן ההכנה: 40 דקות. זמן אפייה: 8 עד 9 דקות.
המצרכים לעוגיות שוקולד מושלגות:
- 1 כוס סוכר
- 1/2 כוס קקאו
- 1/4 כוס שמן
- 3 ביצים
- 1.5 כוסות קמח
- 1 כפית אבקת אפייה
- קורט מלח
- 150 גר' פצפוצי שוקולד / שוקולד מריר קצוץ
אופן ההכנה לעוגיות שוקולד מושלגות:
- בקערה הכניסו את הסוכר, הקקאו והשמן וערבבו היטב, הוסיפו את הביצים בהדרגה וערבבו.
- הוסיפו את הקמח, אבקת האפייה וקורט מלח וערבבו היטב עד לאיחוד מלא, הוסיפו את פצפוצי השוקולד וערבבו היטב עד לקבלת תערובת אחידה.
- הכניסו למקרר למשך כשעה, הוציאו וכדררו לכדורים קטנים.
- הטבילו את הכדורים במלא אבקת סוכר (חשוב לא להתקמצן כי אחרת העוגיות לא יצאו יפות) והניחו על תבנית מרופדת בנייר אפייה.
- הכניסו לתנור שחומם מראש על 180 מעלות למשך 8 עד 9 דקות.
- הוציאו מהתנור, צננו ותתענגו
בהצלחה רבה ובתאבון.
המתכון מאת: אפרת ושדי
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות