במגוון רטבים
מתכון לכרובית מתקתקה
שילוב של מגוון רטבים אהובים בתוספת שומשום שחור ולבן יוצרים יחדיו רוטב מתקתק הנשפך על פלחי כרובית מבריקים ונאפים יחדיו לנשנוש טעים במיוחד
- חני לוין
- י"ז אדר התשפ"א
כרובית מתקתקה צילום: שחר שולמית
מתכון לכרובית מתקתקה
זמן ההכנה: 20 דקות. זמן אפיה: 90 דקות.
המצרכים לכרובית מתקתקה:
מידת כוס חד פעמית לשתייה קרה
- כרובית גדולה
- 1/2 כוס שמן
- 1/2 כוס סילאן
- 1/2 כוס רוטב צ'לי מתוק
- 2 כפות רוטב סויה מתוק
- 1 כף שומשום שחור
- 1 כף שומשום לבן
- 1 כפית מלח
- 1 כפית פלפל שחור גרוס
- 1 כפית פפריקה מתוקה גרוסה
אופן ההכנה לכרובית מתקתקה:
- מסירים מהכרובית את העלים
- פורסים את הכרובית לפרוסות בעובי 1.5 סנטימטר, שוטפים אותה היטב ומסננים מנוזלים.
- בקערה קטנה מערבבים את כל חומרי התיבול
- מניחים את הכרובית בתבנית גדולה ושטוחה ומורחים אותה היטב בתיבול.
- מכסים את התבנית בנייר כסף ואופים שעה ורבע בחום של 200 מעלות
- מסירים את נייר הכסף ומפזרים עם כף מהרוטב שבתבנית על גבי הכרובית ואופים עוד רבע שעה ללא כיסוי עד לצמצום הרוטב.
בהצלחה רבה ובתאבון
המתכון מאת: שחר שולמית
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות