מתכון לטורטיה פסטייה שישאיר לכם בפה טעם של עוד
לאחר פורים עמוס במאכלים וסעודות, רבים מחפשים להתענג על מטעמים מעט חדשים ושונים • קבלו מתכון נהדר של טורטיה פסטייה
- בחדרי בשיתוף רמי לוי
- י"ז אדר התשפ"א
רשימת מצרכים:
500 גרם חזה עוף חתוך לקוביות גדולות 1 בצל חתוך לקוביות קטנות5 כפות שמן זית רמי לוי1 כוס אגוזי מלך רמי לוי
1/2 כוס צימוקים כהים רמי לוי
1 כוס משמשים מיובשים חצויים רמי לוי
1 כפית קינמון
1 כפית מלח
5 כפות רוטב סויה רמי לוי
1 כף סילאן טבעי רמי לוי
3-2 טורטיות מקמח מלא רמי לוי
1/4 כוס שמן (מומלץ זית)
לרכישת מוצרי המתכון לחצו כאן>>>
אופן ההכנה:
1.במחבת רחבה שמים את שמן הזית ומחממים מעל להבה בינונית-גבוהה. כשהשמן חם מוסיפים טורטייה אחת וקולים 60-30 שניות מכל צד עד שהיא מזהיבה והופכת פריכה. שומרים בצד.
2.במחבת מניחים שמן זית, בצל ותבלינים יבשים, מטגנים תוך כדי ערבוב למשך 3 דקות ומוסיפים את חזה העוף ומטגנים דקה. מוסיפים האגוזים והפירות היבשים.
3.ממשיכים לטגן תוך כדי ערבוב ומוסיפים רוטב סויה וסילאן, מבשלים על להבה נמוכה עד שהעוף מתבשל לחלוטין.
4.מגישים על הטורטיות המטוגנות ומקשטים בבצל ירוק קצוץ.
מעט בצל ירוק קצוץ
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות