נשנוש טעים
מתכון לעוגיות כעכע עיראקי
עוגיות כעכע עירקיות במרקם מיוחד וטעם נפלא המתאימות כנשנוש לכל זמן ולכל עת, אהובות ומוצלחות בתוספת חוויאג' לאפיה הנותן את הטעם הטוב והמיוחד לעוגיות מושלמות
- חני לוין
- ט"ז אדר התשפ"א
עוגיות כעכע עירקיות צילום: נועם זיגדון
מתכון לעוגיות כעכה עיראקי
זמן ההכנה: 40 דקות. זמן אפייה: 15 עד 20 דקות.
המצרכים לעוגיות כעכה עיראקי:
כוס מדידה חד פעמית חמה
- 1 ק"ג קמח
- 1/2 כוס שמן
- 1 ביצה
- 1 מרגרינה רכה
- 2 כפות שמרים יבשים
- 1/2 כוס סוכר (ניתן להוסיף עוד 1/2 כוס לאוהבים)
- 1.5 כפות חוויאג' לאפיה (ניתן להשיג בחנויות אפייה)
- 1.5 כוסות מים פושרים
אופן ההכנה לעוגיות כעכה עיראקי:
- בקערה לושו היטב את כל המצרכים עד לקבלת בצק אחיד
- הניחו בצד להתפחה של חצי שעה
- הורידו את האוויר והתפיחו שוב חצי שעה
- חלקו את הבצק ל-40 כדורים וגלגלו כל כדור לרצועה ארוכה
- סגרו את הקצוות והניחו בתבנית מרופדת בנייר אפייה
- התפיחו במשך כ-10 דקות נוספות
- והכניסו לתנור שחומם מראש על -180° עד להזהבה.
בהצלחה רבה ובתאבון
המתכון מאת: נועם זיגדון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות