ממתק פורימי וצבעוני
מתכון לליצני גלילית במילוי שוקולד חלב וקצפת חגיגית
מקורי ומעניין במיוחד והעיקר טעים, קינוח מיוחד לכבוד שושן פורים | מתכון לליצני גלילית ממולאים בשוקולד חלב וקצפת חגיגית עם סוכריות ועדשים צבעוניות והכל במראה פורימי ועליז
- חני לוין
- ט"ו אדר התשפ"א
ליצני גלילית במילוי שוקולד חלב וקצפת חגיגית צילום: זוהרית זלצר
מתכון לליצני גלילית במילוי שוקולד חלב וקצפת חגיגית
זמן ההכנה: 40 דקות.
המצרכים לליצני גלילית במילוי שוקולד חלב וקצפת חגיגית:
- 1 חב' גליליות למילוי
- 1 קצפת צמחית (ריץ')
- 2 כפות פודינג
- מקלות ארטיק קטנים
- 1 שוקולד מריר
- 1 חב' שוקולד חלב
- עדשים צבעוניות
- סוכריות עוגה צבעוניות
- גביעי גלידה
אופן ההכנה לליצני גלילית במילוי שוקולד חלב וקצפת חגיגית:
הכנת הגליליות:
- הקציפו את הקצפת הצמחית עם הפודינג עד לקבלת קצף יציב.
- זלפו את הקצפת לתוך גליליות המילוי והכניסו להקפאה למשך 30 דקות.
הכנת כובע הליצן:
- המיסו את שוקולד החלב בתוך שקית. וזלפו לתוך גביעי הגלידה עד לחצי מהגביע.
- הכניסו להקפאה במשך 15 דקות.
הרכבת הליצנים:
- המיסו את השוקולד המריר במיקרוגל עד להמסה מלאה.
- הטבילו גביע גלידה מהצד הרחב בתוך השוקולד המומס והניחו מיד על הצד העליון של הגלילית, כך שהם ידבקו אחד לשני, המתינו מספר שניות ופזרו סוכריות על השוקולד שיוצא החוצה.
- המתינו 5 דקות עד להתקשות.
- בעזרת קיסם הניחו מהשוקולד המומס על העדשים הצבעוניות והדביקו אותם על הגלילית בצורת עיניים ואף של הליצן. ציירו עם השוקולד פה.
- הטבילו את הצד התחתון של הגלילית בשוקולד המומס ותקעו מלמטה מקל ארטיק קטן.
- הניחו על נייר אפייה והכניסו להקפאה עד להתייצבות.
- ניתן לעטוף בצלופן למראה יוקרתי יותר.
בהצלחה רבה.
המתכון מאת: זוהרית זלצר
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות