לסעודת פורים
מתכון לפילה מושט בתנור ברוטב פיקנטי
מנה ראשונה במתכון מיוחד וטעים של דגי פילה מושט הנאפים בתנור עם רוטב פיקנטי ועסיסי ובחריפות מעודנת, שילוב של מגוון תבליני הבית עם גריל דג, אבקת הצ'ילי ופלפל חריף קצוץ יוצרים יחדיו מעדן שבת נהדר
- חני לוין
- י"ד אדר התשפ"א
פילה מושט בתנור ברוטב פיקנטי צילום: יפית חג'ג'
מתכון לפילה מושט בתנור ברוטב פיקנטי / מאת: יפית חג'ג'
זמן ההכנה: 20 דקות. זמן אפייה: 25 דקות.
המצרכים לפילה מושט בתנור ברוטב פיקנטי:
- דגי פילה מושט לפי כמות הסועדים
לרוטב:
- לימון כבוש
- מיץ לימון טרי
- שום כתוש
- פפריקה
- מלח
- פלפל שחור
- גריל דג
- אבקת צ'ילי
- פלפל חריף קצוץ (ניתן לגוון עם גמבות בצבעים ומי שלא רוצה חריף אפשר לוותר על הפלפל או לשים רק את הקצה לטעם)
- שמן זית בנדיבות
- חופן כוסברה קצוצה
אופן ההכנה לפילה מושט בתנור ברוטב פיקנטי:
- בקערה ערבבו את כל המצרכים לרוטב עד לקבלת תערובת אחידה,
- מרחו מהתערובת על הדגים מכל הכיוונים והכניסו לתנור שחומם מראש על 180 מעלות למשך 25 דקות.
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות