להתחמם במאכל מיוחד
מתכון לדייסת סולת מושלמת
מחפשים להתחמם במאכל מיוחד ומושלם המתכון הזה לאוהבי הסולת, דייסה בשילוב מקופלת וקינמון הנותנים את הטעם המיוחד לדייסת סולת טעימה ומוצלחת
- חני לוין
- י"א אדר התשפ"א
דייסת סולת צילום: גרציה מוסטקיס עמירה
מתכון לדייסת סולת מושלמת
זמן ההכנה: 15 דקות. זמן בישול: 15 דקות.
המצרכים לדייסת סולת מושלמת:
- 2.5 כוסות חלב
- סוכר לפי הטעם
- 1 סוכר וניל
- 3 כפות גדושות סולת
- קינמון
לתוספת:
- מרשמלו / מקופלת
אופן ההכנה לדייסת סולת מושלמת:
- בסיר הכניסו 2 כוסות חלב והמתיקו בסוכר או כל ממתיק אחר, הוסיפו סוכר וניל והביאו לרתיחה,
- בחצי כוס החלב שנותרה הכניסו את הסולת וערבבו היטב.
- כשהחלב רותח הנמיכו את האש והוסיפו באיטיות תוך כדי בחישה מתמדת את תערובת החלב והסולת,
- הגבירו את האש והביאו שוב לרתיחה, הוסיפו מרשמלו / מקופלת או כל מה שאוהבים, ערבבו היטב והנמיכו את האש, בשלו תוך כדי ערבוב תמידי במשך 15 דקות עד לקבלת דייסה סמיכה ועדינה.
- הגישו בצלחת עמוקה ופזרו קינמון מלמעלה
בהצלחה רבה ובתאבון.
המתכון מאת: גרציה מוסטקיס עמירה
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות