לכבוד שבת קודש
מתכון לסלט כרוב ברוטב אסיאתי
סלט חדש ומעניין ברוטב אסייתי ומיוחד, המורכב מגזרי כרוב לבן המוקפצים על מחבת עם שמן קוקוס ורוטב סויה בתוספת שום קצוץ ותבלינים, ויוצרים יחדיו סלט מיוחד וטעים
- חני לוין
- ו' אדר התשפ"א
סלט כרוב ברוטב אסיאתי צילום: אורלי עמרן
מתכון לסלט כרוב ברוטב אסיאתי
זמן ההכנה: 15 דקות.
המצרכים לסלט כרוב ברוטב אסיאתי:
- כרוב לבן
- 2 שיני שום קצוץ
- 1/2 כפית שמן שומשום
- 4 שיני שום קצוצות
- 1 כף רוטב סויה
- מלח
- פלפל שחור
אופן הכנה לסלט כרוב אסיאתי:
- חיתכו את הכרוב לרצועות בעזרת קולפן
- חממו מחבת עם מעט שמן וטגנו את השום עד להזהבה.
- הוסיפו את הכרוב וערבבו היטב, הוסיפו חצי כפית שמן שומשום, מלח ופלפל שחור והמשיכו להקפיץ במשך מספר דקות. הסירו מהאש והוסיפו כף רוטב סויה, ערבבו היטב ואחסנו בכלי סגור.
- הגישו בסעודת השבת.
בהצלחה רבה ובתאבון
המתכון מאת: אורלי עמרן
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות