ליום קר
מתכון למרק קוסקוס
אין כמו מנה חמה וטעימה ביום סגריר וקר, מתכון למרק טעים, המורכב ממגוון רחב של ירקות ובתוספת גרונות הודו או עוף המתובלים בטוב טעם, מוגש לצד קוסקוס לבן | ארוחת צהריים מושלמת
- חני לוין
- ה' אדר התשפ"א
מרק קוסקוס צילום: תהילה גיגי
מתכון למרק קוסקוס
זמן ההכנה: 45 דקות. זמן בישול: 75 דקות.
המצרכים למרק קוסקוס:
- 1 דלעת קלופה וחתוכה לקוביות גדולות
- 2 גזר קלוף וחתוך לקוביות
- 2 תפוח אדמה קלוף וחתוך לקוביות
- 1 בצל קצוץ
- 2 כרפס קצוץ
- 2 קישואים קלופים וחתוכים לריבועים
- 1 קופסת חומוס בשימורים
- גרונות הודו/ עוף לפי כמות הסועדים
- מלח גס
- פלפל שחור
- כורכום
- אבקת מרק עוף
- מים עד לכיסוי
- 1 חב' קוסקוס
אופן ההכנה למרק קוסקוס:
- חממו סיר עם מעט שמן וטגנו את הבצל עד להזהבה, הוסיפו את הגרונות/ העוף וטגנו עוד קצת תוך כדי ערבוב,
- הוסיפו את החומוס, הירקות, התבלינים והמים עד לכיסוי הירקות והגרונות/ העוף, הביאו לרתיחה והנמיכו את האש, בשלו במשך 75 דקות עד לריכוך מלא.
- הכינו את הקוסקוס לפי הוראות היצרן והגישו לצד מרק הקוסקוס.
בהצלחה רבה ובתאבון
המתכון מאת: תהילה גיגי
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות