לא תפסיקו לנשנש
מתכון לנאגסט – כדורי עוף טחון בציפוי קריספי מטוגנים
כדורי ביס טעימים ומיוחדים של חזה עוף טחון המתובל במגוון מרכיבים, הנותנים את הטעם המיוחד לתערובת העוף, טבולים בביצה טרופה ופירורי לחם שיוצרים קריספיות מושלמת לאחר הטיגון
- חני לוין
- ב' אדר התשפ"א

נאגסט - כדורי עוף טחון בציפוי קריספי מטוגנים צילום: נועם זיגדון
Video Player is loading.
This is a modal window.
The media could not be loaded, either because the server or network failed or because the format is not supported.
נאגסט - כדורי עוף טחון בציפוי קריספי מטוגנים - נועם זיגדון
מתכון לנאגסט – כדורי עוף טחון בציפוי קריספי מטוגנים
זמן ההכנה: 30 דקות. זמן הטיגון: 7 דקות.
המצרכים לנאגסט – כדורי עוף טחון בציפוי קריספי מטוגנים:
כוס מדידה חד פעמית חמה
לכדורים:
- 500 גרם עוף טחון גס
- 1 בצל קצוץ דק דק
- 1/2 כף פטרוזיליה יבשה (תבלין)
- 1/2 כוס פירורי לחם
- 2 שיני שום כתוש
- 1/2 כף תבלין גריל עוף
- 1 כף קטשופ - אופצינלי
- 1 כף מיונז
- פלפל שחור
- מרק עוף
- 1 ביצה
- מלח
לציפוי:
- ביצה
- פירורי לחם
- שמן -לטיגון
אופן ההכנה לנאגסט – כדורי עוף טחון בציפוי קריספי מטוגנים:
- בקערה הכניסו את כל המצרכים וערבבו היטב עד לקבלת עיסה אחידה.
- הניחו בצד במשך כרבע שעה.
- כדררו מהתערובת כדורים קטנים ושטחו אותם מעט
- הטבילו בביצה טרופה ואחר כך בפרורי לחם
- וטגנו בשמן משני צדדים עד להזהבה.
- הוציאו על נייר סופג ותתענגו על הטעם.
בהצלחה רבה ובתאבון
המתכון מאת: נועם זיגדון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל madorhl@gmail.com ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות