טעים ומזין
מתכון לבשר / עוף עם עגבניות, קישואים ותפוח אדמה
תבשיל בשר או עוף בתוספת קוביות עגבניות, קישואים ותפוחי אדמה, יוצרים יחדיו תבשיל מוצלח והכל בסיר אחד, מתאים להגשה לצד אורז לבן או קוסקוס ויש לכם מנה עיקרית טעימה
- חני לוין
- כ"ט שבט התשפ"א
בשר / עוף עם עגבניות, קישואים ותפוח אדמה צילום: תהילה גיגי
מתכון לבשר / עוף עם עגבניות, קישואים ותפוח אדמה
זמן ההכנה: 40 דקות. זמן בישול: 75 דקות.
המצרכים לבשר / עוף עם עגבניות, קישואים ותפוח אדמה:
- בשר או עוף (אם בחרתם בבשר, בשלו אותו במים במשך 3 שעות לפני הכנת התבשיל)
- 4 שיני שום קצוץ
- 3 תפוחי אדמה
- 2 קישואים
- 2 עגבניות חתוכות לקוביות
- מלח
- פפריקה
- חוויאג
- אבקת מרק עוף
אופן ההכנה לבשר / עוף עם עגבניות, קישואים ותפוח אדמה:
- חממו סיר עם מעט שמן וטגנו את השום עד להזהבה.
- הוסיפו את העגבניות והמשיכו לטגן תוך כדי ערבוב
- הוסיפו את התבלינים- מלח, פפריקה, חוויאג ואבקת מרק עוף וטגנו עוד קצת,
- הוסיפו את הבשר או העוף, תפוחי האדמה והקישואים.
- הוסיפו מים כמעט עד לכיסוי של העוף/הבשר, השאירו את הסיר חצי פתוח עד לבישול מלא במשך שעה ורבע.
המתכון מאת: תהילה גיגי
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות