שילוב יוקרתי
מתכון לארטישוק ירושלמי, תפו"א בייבי, שאלוט בטימין וסילאן
תוספת מיוחדת לערב שבת, מלאה כל טוב ונותנת טעם מוצלח יותר לסעודה | שילוב של ארטישוק ירושלמי עם תפו"א ביבי, בתוספת בצלי שאלוט המתובלים יחדיו בסילאן, שמן זית ותבלינים, ונותנים תוצאה מושלמת ויוקרתית
- חני לוין
- כ"ג שבט התשפ"א
ארטישוק ירושלמי, תפו"א בייבי, שאלוט בטימין וסילאן צילום: ניסי גולדרייך
מתכון לארטישוק ירושלמי, תפו"א בייבי, שאלוט בטימין וסילאן / מאת: ניסי גולדרייך
זמן ההכנה: 25 דקות. זמן אפייה: 40 דקות.
המצרכים לארטישוק ירושלמי, תפו"א בייבי, שאלוט בטימין וסילאן:
- 5 ארטישוק ירושלמי נקיים
- 5 תפו"א בייבי נקיים
- 5 בצלי שאלוט
- צרור עלי בזיליקום
- 2 גבעולי טימין
- סילאן
- מלח גס
- פלפל שחור גרוס
- שמן זית איכותי בחומציות נמוכה
אופן ההכנה לארטישוק ירושלמי, תפו"א בייבי, שאלוט בטימין וסילאן:
- בקערת הגשה מתאימה לתנור מסדרים את הירקות ועלי הבזיליקום
- מזלפים סילאן ושמן זית ומתבלים במלח ופלפל שחור
- מניחים את הטימין ומפזרים מעט גם מהעלים
- מחממים תנור ל180 מעלות ואופים כ40 דקות
- מגישים חם כתוספת
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות