חריף ומושלם
מתכון לסלט סחוג
הסלט האהוב, סחוג במתכון מוצלח שיוסיף טעם וצבע לשולחן השבת | שילוב הפלפלים החריפים עם העגבנייה ועלי הירק הקצוצים יוצרים יחדיו סלט פיקנטי חריף ומושלם
- חני לוין
- כ"ג שבט התשפ"א
סלט סחוג צילום: ניסי גולדרייך
מתכון לסלט סחוג / מאת: ניסי גולדרייך
זמן ההכנה: 30 דקות.
המצרכים לסלט סחוג:
- 5 פלפלים חריפים חתוכים לטבעות
- 1 גמבה אדומה חתוכה לרצועות
- 1 עגבנייה חתוכה לקוביות קטנות
- חופן עלי פטרוזיליה/ כוסברה
- שמן זית איכותי בחומציות נמוכה
- מלח
אופן ההכנה לסלט סחוג:
- מחממים מחבת עם מעט שמן זית ומטגנים את הפלפלים והגמבה עד לריכוך
- מוסיפים את העגבניות וממשיכים לבשל עוד 10 דקות ומורידים מהאש
- מעבירים לקערה ומוסיפים את הפטרוזיליה, מתבלים במלח ובעזרת מוט בלנדר טוחנים בפולסים קצרים
- מוסיפים עוד מעט שמן זית ומערבבים
- שומרים בקירור.
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות