קריספים וטעימים
מתכון לסיגרים פילו במילוי בשר
מתכון לסיגרים מבצק פילו במילוי תערובת בשר מתובל היטב | מתכון מוצלח וקל להכנה שתוכלו להכין לכל יום | הטעם המיוחד של הבשר המעורב בבצל קצוץ, שום ופטרוזיליה בשילוב התבלינים, יוצרים יחדיו תוספת קריספית ומושלמת
- חני לוין
- כ"א שבט התשפ"א
סיגרים פילו במילוי בשר צילום: יגאל אמדדי
מתכון לסיגרים פילו במילוי בשר
זמן ההכנה: 20 דקות. זמן אפיה: 13 עד 15 דקות.
המצרכים לסיגרים פילו במילוי בשר:
- 1 חב' דפי פילו
- שמן
למילוי הבשר:
- 1/2 ק"ג בשר טחון
- 2 בצלים קצוצים דק או מגוררים
- 2 שיני שום
- מלח
- פלפל שחור
- בהרט
- מעט כמון
- קינמון
- מעט הל
- 1/2 כוס סילאן
- פלפל שאטה (לא חייב)
- פטרוזיליה קצוצה (לא חובה)
- ניתן לשדרג עם צנוברים קלויים קל על מחבת וצימוקים
אופן הכנה לסיגרים פילו במילוי בשר:
הכנת מילוי הבשר:
- בקערה הכניסו את כל המצרכים למילוי וערבבו היטב עד לקבלת עיסה אחידה.
- חממו מחבת עם מעט שמן וטגנו את הבשר תוך כדי ערבוב תמידי בעזרת מזלג לצורך פירור הבשר ולמניעת גושים. בשלו עד לצמצום הנוזלים (לערבב כל הזמן)
הכנת הסיגרים:
- הברישו דף פילו בשמן וקפלו לשניים, הברישו שוב בשמן והניחו כף גדושה של בשר במרכז הבצק.
- קפלו מהצדדים וגלגלו לסיגר. הניחו על תבנית מרופדת בנייר אפיה.
- הברישו את הסיגרים בביצה טרופה עם מעט שמן, ופזרו מעל שומשום / קצח.
- הכניסו לתנור שחומם מראש על 200 מעלות במשך כ13 עד 15 דקות, עד להזהבה.
בהצלחה רבה ובתאבון.
המתכון מאת: יגאל אמדדי, שף ויועץ קולינרי
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות