ארוחת מושלמת
מתכון לחביפיתה עם גבינה צהובה ופטריות
מחפשים מה להכין לארוחת ערב? קבלו מתכון מקורי במיוחד לחביתה ופיתה, המטוגנים יחדיו במילוי של פרוסות גבינה צהובה פטריות ובצל היוצרים יחדים מאכל קריספי מטורף ומשביע
- חני לוין
- כ' שבט התשפ"א
חביפיתה עם גבינה צהובה ופטריות צילום: מתוך הסרטון
אופן הכנת חביפיתה עם גבינה צהובה ופטריות. קרדיט: ורד כהןחביפיתה עם גבינה צהובה ופטריות
מתכון לחביפיתה עם גבינה צהובה ופטריות
זמן ההכנה: 10 דקות.
המצרכים לחביפיתה עם גבינה צהובה ופטריות:
- 1 פיתה חצויה לשניים לרוחב (פתוחה לגמרי)
- 2 ביצים
- מלח
- שמן לטיגון
- 1/2 בצל קצוץ או טבעות
- פטריות חתוכות
- 2 פרוסות גבינה צהובה
אופן ההכנה לחביפיתה עם גבינה צהובה ופטריות:
- טרפו היטב את הביצים עם מעט מלח
- חממו מחבת עם מעט שמן ושפכו את הביצים לתוכה.
- הניחו מעל החביתה שנוצרה, חצי פיתה וטגנו במשך כחצי דקה, הפכו את החביתה עם הפיתה, צד במחבת.
- פזרו פטריות, בצל וגבינה צהובה והניחו מעל את חצי הפיתה השני.
- הפכו שוב את החביפיתה כך שהפיתה העליונה תקבל טיגון במשך כדקה.
- הוציאו מהמחבת על נייר סופג חתכו לשניים והגישו.
- טיפ: ניתן להמיר את התוספות בכל מה שאוהבים, זיתים, תירס וכו', או למרוח רוטב פיצה ומעל גבינה צהובה.
בהצלחה רבה ובתאבון
המתכון מאת: ורד כהן
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות