מהיר וקל להכנה
מתכון למאפה שטרודל תפוחים
מתכון מוצלח וקל להכנה, המתאים כנשנוש או כקינוח לכל עת | שילוב תפוחי העץ המגורדים עם היין המתוק, הקינמון והסוכר, יוצרים יחדיו שטרודל תפוחים אהוב שנותן לכם את המענה למאפה מהיר וטעים במיוחד
- חני לוין
- י"ז שבט התשפ"א
מאפה שטרודל תפוחים צילום: יפי פילץ
מתכון למאפה שטרודל תפוחים / מאת: יפי פילץ
זמן ההכנה: 20 דקות. זמן אפיה: 20 דקות.
המצרכים למאפה שטרודל תפוחים:
- בצק פילאס תורכי
למילוי:
- 3 תפוחי עץ גרנד מגורדים
- 2 כפות סוכר חום / לבן
- 1/2 כוס יין מתוק
- 1/2 כפית קינמון
לציפוי:
- 1 ביצה טרופה
- אבקת סוכר
אופן ההכנה למאפה שטרודל תפוחים:
- בקערה ערבבו את כל המצרכים למילוי עד לקבלת מרקם אחיד.
- רדדו את הבצק למלבן גדול, הניחו מהמילוי על 1/3 מהבצק וגלגלו לרולדה.
- חזרו על הפעולה בבצק שנותר.
- הניחו בתבנית מרופדת בנייר אפיה והברישו בביצה.
- הכניסו לתנור שחומם מראש על 170° למשך 20 דקות. עד להשחמה נאה.
- הוציאו מהתנור וצננו היטב.
- לקראת ההגשה פזרו אבקת סוכר ובתאבון.
בהצלחה רבה
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות