לכבוד שבת קודש
מתכון לקישקע לצ'ולנט של אמא
מתכון מבית אמא של קישקע פרווה מושלם וטעים במיוחד, המורכב מקמח, בצלים, מים ותבלינים היוצרים יחדיו את המאכל האהוב לצ'ולנט מושקע יותר
- חני לוין
- ט"ז שבט התשפ"א
קישקע לצ'ונט של אמא צילום: ניסי גולדרייך
מתכון לקישקע לצ'ונט של אמא / מאת: ניסי גולדרייך
זמן ההכנה: 15 דקות.
המצרכים לקישקע לצ'ונט של אמא:
- 4 כוסות קמח
- 1 כף גדושה מלח דק
- 4 כפות סוכר
- 1/4 כפית כורכום
- 1 כפית פלפל שחור
- 2 בצלים קצוצים
- 1.5 כוסות שמן
- 1/2 כוס מים
אופן ההכנה לקישקע לצ'ונט של אמא:
- בקערה מערבבים טוב את כל המרכיבים
- בנייר אפיה שמים חצי מהכמות או פחות ,תלוי בגודל שרוצים
- יוצרים קלופס (קציצה) מקפלים את הנייר מהצדדים, מגלגלים ומוסיפים לסיר הצ'ונט
- את מה שנשאר מקפיאים אם לא משתמשים
בהצלחה רבה ובתאבון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות