מתכון לקציצות דגים ברוטב עגבניות שום ושמן זית
מתכון עם טעמים נדירים לקציצות דגים ברוטב מיוחד • להכין למשפחה, לשתף אחרים ולהכין שוב פעם....
- בחדרי חרדים בשיתוף אסם
- כ"ז שבט התשפ"א
לרוטב-
12 כפות רוטב לדג אסם בישולים
חצי כוס מים
לקציצות:
6 פילה דג לבחירה מפולטים ללא עור (מומלץ דגי ים) (600 גרם דג בערך)
1 בצל קצוץ דק
4 שיני שום כתושים
חצי צרור כוסברה קצוצה דק
4 כפות פירורי לחם אסם
1 ביצה
1 כף שמן זית
חצי כפית כמון
כפית פפריקה
מעט צילי חריף קצוץ דק
לקישוט:
כוסברה טרייה קצוצה דק
להכנת הקציצות:
לקצוץ את נתחי הדגים בסכין או לטחון במכונה יחד עם הכוסברה והבצל
מעבירים לקערה ומוסיפים את שאר המצרכים
יוצרים קציצות בגודל שאוהבים ומכניסים למקרר מכוסה בניילון נצמד לחצי שעה להתגבשות טעמים ולהתייצבות
לרוטב
מחממים סיר רחב (סוטז') מוסיפים את הרוטב לדג, מוסיפים את המים ומביאים לרתיחה
מכניסים בעדינות את הקציצות לרוטב, מפזרים מעל את הכוסברה ומבשלים על להבה נמוכה עם מכסה כ-חצי שעה.
מידי פעם מזיזים מצד לצד את הסיר למנוע הדבקות של הקציצות לתחתית.
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות