בשני טעמים
מתכון לקינוחי כוסות חום לבן ומוס קרמל פרווה
אהובים על כולם ותמיד מומלצים לכל מנה אחרונה, קינוחי כוסות, הנותנים יוקרה וטעם משובח לסעודה מוצלחת | שני מתכונים מעולים לקינוחי כוסות מוס חום לבן עם מיקס פניני קראנץ' שוקולד פרווה ומוס קרמל עם ברס אגוזי לוז | בתוספת מתכון לקישוט שוקולד לוטוס יוקרתי
- חני לוין
- ו' שבט התשפ"א
קינוחי כוסות חום לבן ומוס קרמל פרווה צילום: שרי אייזנבך
מתכון לקינוחי כוסות מוס חום לבן (כ7 כוסות קינוח גדולות)
זמן ההכנה: 20 דקות.
המצרכים לקינוחי כוסות מוס חום לבן:
לשכבה הראשונה:
- 2 מיכלי קצפת צמחית
- 200 גרם שוקולד מריר
- 1 כפית קפה מגורען
לשכבה השניה:
- 1 מיכל קצפת צמחית
- 2 כפות אבקת סוכר
לקישוט:
- מיקס פניני קראנץ' שוקולד פרווה
אופן ההכנה לקינוחי כוסות מוס חום לבן:
לשכבה הראשונה:
- המיסו בקערה במיקרוגל קצפת אחת עם השוקולד המריר עד להמסה מלאה ואיחוד.
- המיסו את כפית הקפה במים רותחים והוסיפו לקערת הקצפת עם השוקולד שהמסתם, ערבבו היטב והכניסו למקרר למשך מספר דקות עד להתקררות והתייצבות.
- הקציפו את תוכן הקערה ביחד עם קצפת צמחית נוספת
- זלפו את השכבה הראשונה לכוסות.
לשכבה השניה:
- הקציפו מיכל קצפת צמחית עם 2 כפות אבקת סוכר וזלפו על שכבת המוס הראשונה.
- קשטו בפניני קראנץ'.
מתכון לקינוחי כוסות מוס קרמל (כ7 כוסות קינוח גדולות)
זמן ההכנה: 10 דקות.
המצרכים לקינוחי כוסות מוס קרמל:
- 2 מיכלי קצפת צמחית
- 80 גרם (חבילה קטנה) פודינג וניל
- 3 כפות קרם קרמל / ממרח לוטוס
- ברס אגוזי לוז לקישוט
אופן ההכנה לקינוחי כוסות מוס קרמל:
- בקערה הקציפו את כל החומרים עד לקבלת קצף יציב וזלפו לכוסות קינוח
- קשטו בברס אגוזי לוז/ אגוזים אחרים לבחירתכם,
מתכון לקישוט שוקולד לוטוס (אופציונלי)
המצרכים לקישוט שוקולד לוטוס:
- 200 גרם שוקולד מריר
- 3 כפות ממרח לוטוס
אופן ההכנה לקישוט שוקולד לוטוס:
- המיסו כ100 גרם שוקולד מריר בפולסים של 30 שניות במיקרוגל עד שנמס
- זלפו לתבנית סיליקון באמצעות שקית זילוף עם חור קטן מאוד, יש לשים לב שהשוקולד מגיע לכל הדפנות
- המיסו מספר שניות את ממרח הלוטוס וזלפו במרכז חורי התבנית, הכניסו להקפאה של 10 דקות
- המיסו כ100 גרם שוקולד מריר במהירות (לפני שהשוקולד יקפא) וזלפו לכיסוי השקעים, דופקים על השולחן מספר פעמים לכיסוי מושלם.
- הכניסו להקפאה עד להתקשות מלאה. הוציאו וחלצו מהתבנית.
המתכונים מאת: שרי אייזנבך
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות