קל ופשוט
מתכון לתפוחי אדמה מובקעים בתנור
מתכון אהוב וטעים שכל אחד ייהנה לנשנש בכל זמן שמתחשק לאכול משהו משביע | מתאים גם כתוספת לארוחת הצהריים, קל להכנה ומוצלח, עם שלושה מצרכים בלבד שיעשו את העבודה
- חני לוין
- ו' שבט התשפ"א
תפוחי אדמה מובקעים בתנור צילום: נועם זיגדון
מתכון לתפוחי אדמה מובקעים בתנור
זמן ההכנה: 7 דקות. זמן בישול: 30 דקות. זמן אפיה: 15 דקות.
המצרכים לתפוחי אדמה מובקעים בתנור:
- תפוחי אדמה שלמים עם הקליפה
- מים
- שמן זית
- מלח
- פלפל שחור
אופן ההכנה לתפוחי אדמה מובקעים בתנור:
- הכניסו את תפוחי האדמה לסיר עם מים והניחו על הגז, הביאו לרתיחה והנמיכו את האש, בשלו במשך 30 דקות עד לריכוך,
- סננו את תפוחי האדמה מהמים וצננו.
- מעכו מעט את תפוחי האדמה עם מועך פירה.
- פזרו מעט מלח ופלפל שחור, וזלפו שמן זית,
- הכניסו לתנור שחומם מראש על -200° עד להשחמה.
בהצלחה רבה ובתאבון
המתכון מאת: נועם זיגדון
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות