כ"ב כסלו התשפ"ה
23.12.2024
קל ופשוט

מתכון לתפוחי אדמה מובקעים בתנור

מתכון אהוב וטעים שכל אחד ייהנה לנשנש בכל זמן שמתחשק לאכול משהו משביע | מתאים גם כתוספת לארוחת הצהריים, קל להכנה ומוצלח, עם שלושה מצרכים בלבד שיעשו את העבודה

מתכון לתפוחי אדמה מובקעים בתנור
תפוחי אדמה מובקעים בתנור צילום: נועם זיגדון

מתכון לתפוחי אדמה מובקעים בתנור

זמן ההכנה: 7 דקות. זמן בישול: 30 דקות. זמן אפיה: 15 דקות.

המצרכים לתפוחי אדמה מובקעים בתנור:

  • תפוחי אדמה שלמים עם הקליפה
  • מים
  • שמן זית
  • מלח
  • פלפל שחור

אופן ההכנה לתפוחי אדמה מובקעים בתנור:

  1. הכניסו את תפוחי האדמה לסיר עם מים והניחו על הגז, הביאו לרתיחה והנמיכו את האש, בשלו במשך 30 דקות עד לריכוך,
  2. סננו את תפוחי האדמה מהמים וצננו.
  3. מעכו מעט את תפוחי האדמה עם מועך פירה.
  4. פזרו מעט מלח ופלפל שחור, וזלפו שמן זית,
  5. הכניסו לתנור שחומם מראש על -200° עד להשחמה.

בהצלחה רבה ובתאבון

המתכון מאת: נועם זיגדון

מתכון תפוחי אדמה

 

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}