ארוחת צהרים פרווה
מתכון ללאפות במילוי סביח
בצק ללאפות ביתיות מוצלחות, עם מגוון רחב של מילויים | חצילים מטוגנים, ביצים קשות, פרוסות מלפפון חמוץ ולימון בשילוב ממרח החומוס, סחוג והטחינה המזולפת, יוצרים יחדיו ארוחת צהריים מושלמת
- חני לוין
- ו' שבט התשפ"א
לאפות במילוי סביח צילום: מירב מלכה
מתכון ללאפות במילוי סביח / מאת: מירב מלכה
זמן ההכנה: 25 דקות. זמן התפחה: 60 דקות. זמן טיגון: 7 דקות.
המצרכים ללאפות במילוי סביח:
לבצק הלאפות:
- 4 כוסות קמח
- 1 כף גדושה סוכר
- 1.5 כפות שמרים
- 1/4 כוס שמן
- 1.5 כוסות מים
- 1 כף מלח
למילוי:
- חצילים מטוגנים
- פרוסות לימון
- בצים קשות
- ממרח חומוס
- סחוג
- מלפפון חמוץ חתוך לקוביות
- פטרוזליה קצוצה
- טחינה
אופן ההכנה ללאפות במילוי סביח:
- בקערה ערבבו היטב את כל המצרכים לבצק, לושו היטב והניחו בצד את הקערה כשהיא מכוסה והתפיחו במשך כשעה עד להכפלת הנפח.
- חלקו את הבצק לכ8 כדורים. הניחו להתפחה של עוד רבע שעה
- חממו מחבת טפלון גדולה עם מעט שמן, רדדו את הבצק לעיגולים גדולים וטגנו משני הכיוונים.
- מרחו על כל לאפה חומוס והניחו את יתר המצרכים למילוי, גלגלו את הלאפה וזלפו טחינה.
בהצלחה רבה ובתאבון.
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות