שילוב של טעמים
מתכון לסלט בטטה יוקרתי
סלט בטטה יוקרתי במיוחד ומלא כל טוב בשילוב של עלי ביבי, פטריות, חצאי עגבניות שרי, אגוזי מלך וצנוברים המשתלבים עם רוטב טעים וצ'יפס בטטה קריספי היוצרים יחדיו סלט עסיסי ומוצלח.
- חני לוין
- כ"ט טבת התשפ"א
סלט בטטה צילום: יגאל אמדדי
מתכון לסלט בטטה יוקרתי
זמן ההכנה: 35 דקות.
מצרכים לסלט בטטה יוקרתי:
- 1 חבילת עלי בייבי שטופים
- 1 סלסילת פטריות שמפיניון שטופות ופרוסות
- 1/2 חב' עגבניות שרי חצויות
- 3/4 כוס אגוזי מלך קלויים קצוצים גס
- 1/2 כוס צנוברים קלויים
- 1 בטטה גדולה קלופה.
לרוטב:
- 1 כף חרדל
- 3 כפות דבש
- 5 כפות שמן בלסמי
- מעט שמן זית
- מלח ופלפל
אופן ההכנה לסלט בטטה יוקרתי:
- בקערה גדולה סדרו שכבות של עלי בייבי, מעל סדרו את עגבניות השרי, האגוזים, צנוברים ופטריות וערבבו היטב.
- בקערית הכניסו את כל המצרכים לרוטב וטחנו בעזרת מוט בלנדר עד לקבלת רוטב חלק.
- חממו מחבת עם שמן עמוק וקלפו את הבטטה לתוך השמן ליצירת רצועות דקיקות של בטטה כך שיווצר לכם ציפס בטטה דק.
- טגנו את רצועות הבטטה בשמן החם עד להזהבה והוציאו לנייר סופג.
- המליחו את הבטטות וסדרו מעל הסלט
בהצלחה רבה ובתאבון.
המתכון מאת: יגאל אמדדי, שף ויועץ קולינרי
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות