נשנוש בריא
מתכון לאנטיפסטי - מגוון ירקות קלויים
מחפשים לנשנש קצת ושיהיה בצורה בריאה? השף חיים בורנשטיין משדרג לכם את ארוחת הצהריים עם מתכון ל'אנטיפסטי' מושלם, מגוון ירקות ססגוניים, הנכנסים לתנור בחום גבוה ומקבלים קראסט המפריש טעמים מעניינים ומיוחדים | מתאים כתוספת לארוחה או כארוחת ביניים נהדרת
- חני לוין
- כ"ח טבת התשפ"א
אנטיפסטי - ירקות קלויים צילום: שף חיים בורנשטיין
מתכון לאנטיפסטי - מגוון ירקות קלויים
זמן ההכנה: 15 דקות. זמן אפיה: 15 דקות.
המצרכים לאנטיפסטי - מגוון ירקות קלויים:
- 2 בצלים יפים חתוכים ל 4
- 2 עגבניות חצויות
- 1 ראש שום שלם (רק לקלף מבחוץ)
- 1 בטטה פרוסה לעיגולים
- 2 גזר חתוך לאורך
- (ניתן להוסיף כל ירק שרוצים ושאוהבים)
- שמן זית
- מלח גס
- פלפל שחור גרוס
- מעט טימין.
אופן ההכנה לאנטיפסטי - מגוון ירקות קלויים:
- הניחו בצורה מסודרת בתבנית את כל הירקות החתוכים.
- פזרו מעל את התבלינים, וזלפו שמן זית.
- הכניסו לתנור על 200 מעלות למשך כ 15 דקות.
שימו לב: אם אתם מכינים ירקות קשים ורכים יחדיו מומלץ להפריד אותם לתבניות שונות כיוון שאת הירקות הקשים יש צורך לאפות זמן רב יותר.
המתכון מאת: שף חיים בורנשטיין
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות