ללא גלוטן
אטריות צבעוניות בגבינות ובתיבול עדין
המתכון הזה מעולה לאלו הסובלים מצרבות קמחים או לכל חולה צליאק | אטריות צבעוניות ללא גלוטן, במבחר גבינות ובתיבול מושלם מתאים לכל ארוחת ערב ומשדרג אותה לחגיגית יותר
- חני לוין
- כ"ה טבת התשפ"א
אטריות ללא גלוטן צילום: יהודית וינטרוב
מתכון לאטריות צבעוניות בגבינות ובתיבול עדין
זמן הכנה: 30 דקות. זמן אפיה: 25 דקות.
המצרכים לאטריות צבעוניות בגבינות ובתיבול עדין:
- 1 חב' אטריות צבעוניות ללא גלוטן
- 3/4 קופסת קוטג' קטנה
- קוביות גבינה מלוחה
- גבינה צהובה מגורדת
- מלח
- שמן זית
- תיבול מעורב של שומשום
אופן ההכנה לאטריות צבעוניות בגבינות ובתיבול עדין:
- בסיר עם מים בשלו את האטריות עד לריכוך, שטפו תחת הברז וסננו.
- בקערה נפרדת ערבבו את יתר המצרכים מלבד התיבול המעורב, הוסיפו את האטריות לקערת הגבינות, ערבבו היטב ושפכו לתבנית מרופדת בנייר אפיה.
- הכניסו לתנור שחומם מראש על 180 מעלות למשך 25 דקות.
- הוציאו מהתנור, ובזמן ההגשה פזרו מעט מהתיבול המעורב מלמעלה.
- ניתן להוסיף או לשנות טעמים כפי שאוהבים
בהצלחה רבה ובתאבון
המתכון מאת: יהודית וינטרוב
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות