בתיבול מושלם
מתכון לקוביות צנימוני חלה קריספיים
נותרו לכם חלות משבת? אל דאגה, תוכלו להשתמש בהן להכנת מאפה קריספי וטעים במיוחד; קוביות צנימוני חלה בטיבול של חמאה, שומשום, קצח, ותבלינים נוספים שיתנו לכם מענה לסעודה רביעית קלילה ומוצלחת
- חני לוין
- י"ח טבת התשפ"א
צנימוני חלה קריספיים צילום: הודיה חמד
מתכון לקוביות צנימוני חלה קריספיים
זמן ההכנה: 10 דקות. זמן אפיה: 7 דקות.
המצרכים לקוביות צנימוני חלה קריספיים:
- חלה שנותרה משבת
- שמן זית
- זעתר
- פלפל שחור
- 25 גר' חמאה מומסת
- אבקת שום
- תבלין לפיצה
- קצח
- שומשום
אופן ההכנה לקוביות צנימוני חלה קריספיים:
- את החלה חיתכו לקוביות בגודל הרצוי, והניחו אותן על תבנית מרופדת בנייר אפיה.
- זלפו עליהן שמן זית וחמאה, פזרו זעתר, מעט פלפל שחור, אבקת שום, תבלין לפיצה, קצח ושומשום.
- ערבבו היטב בעזרת הידיים והכניסו לתנור שחומם מראש על 180 מעלות למשך 7 דקות בדיוק.
- הוציאו מהתנור והגישו לצד גבינה לבנה.
- ניתן להכין סלט חי ולהגיש בנוסף.
בהצלחה רבה ובתאבון.
המתכון מאת: הודיה חמד.
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות