י"ב חשון התשפ"ה
13.11.2024
בתיבול מושלם

מתכון לקוביות צנימוני חלה קריספיים

נותרו לכם חלות משבת? אל דאגה, תוכלו להשתמש בהן להכנת מאפה קריספי וטעים במיוחד; קוביות צנימוני חלה בטיבול של חמאה, שומשום, קצח, ותבלינים נוספים שיתנו לכם מענה לסעודה רביעית קלילה ומוצלחת

מתכון לקוביות צנימוני חלה קריספיים
צנימוני חלה קריספיים צילום: הודיה חמד

מתכון לקוביות צנימוני חלה קריספיים

זמן ההכנה: 10 דקות. זמן אפיה: 7 דקות.

המצרכים לקוביות צנימוני חלה קריספיים:

  • חלה שנותרה משבת
  • שמן זית
  • זעתר
  • פלפל שחור
  • 25 גר' חמאה מומסת
  • אבקת שום
  • תבלין לפיצה
  • קצח
  • שומשום

אופן ההכנה לקוביות צנימוני חלה קריספיים:

  1. את החלה חיתכו לקוביות בגודל הרצוי, והניחו אותן על תבנית מרופדת בנייר אפיה.
  2. זלפו עליהן שמן זית וחמאה, פזרו זעתר, מעט פלפל שחור, אבקת שום, תבלין לפיצה, קצח ושומשום.
  3. ערבבו היטב בעזרת הידיים והכניסו לתנור שחומם מראש על 180 מעלות למשך 7 דקות בדיוק.
  4. הוציאו מהתנור והגישו לצד גבינה לבנה.
  5. ניתן להכין סלט חי ולהגיש בנוסף.

בהצלחה רבה ובתאבון.

המתכון מאת: הודיה חמד.

 

מתכון חלה סעודה רביעית מלווה מלכה

 

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}