מראה יוקרתי
מתכון לכרוב סיני, לוף וכרובית בעשבי תיבול
תוספת מיוחדת ומקורית שתוכלו להגיש עם כל מאכל אהוב, מתכון של כרוב סיני, לוף וכרובית מתובלים בירק, שמן זית וטימין הנותנים מראה יוקרתי לכל ארוחה חגיגית
- חני לוין
- ט"ו טבת התשפ"א
כרוב סיני, לוף וכרובית בעשבי תיבול צילום: ניסי גולדרייך
מתכון לכרוב סיני, לוף וכרובית בעשבי תיבול / מאת: ניסי גולדרייך
זמן הכנה: 10 דקות. זמן אפיה: 30 דקות.
המצרכים לכרוב סיני, לוף וכרובית בעשבי תיבול:
- כרוב סיני נקי מחולק לעלים
- 2 לוף חתוכים לחצי
- 1 שקית פרחי כרובית
- 2 גבעולי טימין רק העלים
- צרור עלי בזיליקום
- 4 גבעולי פטרוזיליה רק העלים
- שמן זית
- שמן שומשום טהור
- מעט סילאן
- מלח גס
- פלפל שחור גרוס
אופן ההכנה לכרוב סיני, לוף וכרובית בעשבי תיבול:
- סדרו את כל הירקות בתבנית מרופדת בנייר אפייה
- פזרו טימין, תבלו במלח גס, פלפל שחור גס, מעט סילאן וזלפו שמן זית ושמן שומשום
- הכניסו לתנור שחומם מראש על 200 מעלות למשך חצי שעה.
בהצלחה רבה ובתאבון.
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות