י"ג חשון התשפ"ה
14.11.2024
טעימה ומושחתת

מתכון לטארט קרמל ושוקולד ללא אפיה

עוגה קלה ומהירה להכנה, טעימה ומוצלחת ובנוסף היא ללא אפיה | פירורי עוגיות האוראו עם החמאה יוצרים תחתית לעוגה מושלמת, עם מילוי שוקולדי מבריק ושכבת הטופי המפרידה ביניהם לא תפסיקו לקצור מחמאות

מתכון לטארט קרמל ושוקולד ללא אפיה
טארט קרמל ושוקולד ללא אפיה צילום: מירב מלכה

מתכון לטארט קרמל ושוקולד ללא אפיה / מאת: מירב מלכה

זמן ההכנה: 20 דקות.

המצרכים לטארט קרמל ושוקולד ללא אפיה:

לבסיס:

  • 300 גר' עוגיות אוראו
  • 100 גרם חמאה רכה
  • 1/2 קופסא של קרם טופי

למילוי:

  • 250 גרם שוקולד מריר
  • 300 גרם שמנת מתוקה 
  • 50 גרם חמאה רכה

לקישוט:

  • פרלינים או כל שוקולד אחר שאוהבים.

אופן ההכנה לטארט קרמל ושוקולד ללא אפיה:

הכנת הבסיסי:

  1. טחנו היטב את עוגיות האוראו וערבבו אותם עם החמאה, שטחו היטב על תבנית לטארט והכניסו להקפאה.

הכנת המילוי:

  1. במיקרוגל או בבן מארי המיסו את השוקולד עם השמנת המתוקה והחמאה.

הרכבת העוגה:

  1. הוציאו מהמקפיא את בסיס העוגיות ומרחו עליו את קרם הטופי, על קרם הטופי שפכו את מילוי השוקולד.
  2. קשטו מלמעלה בפרלינים או כל שוקולד אחר שאוהבים. והכניסו לקירור, עד להתייצבות.

בהצלחה רבה ובתאבון.

מתכון טארט טארטלט שוקולד אוראו

 

מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.

art

'בחדרי' גם ברשתות החברתיות - הצטרפו!

הוספת תגובה

לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות

תגובות

הוסיפו תגובה
{{ comment.number }}.
{{ comment.date_parsed }}
הגב לתגובה זו
{{ reply.date_parsed }}