טעימה ומושחתת
מתכון לטארט קרמל ושוקולד ללא אפיה
עוגה קלה ומהירה להכנה, טעימה ומוצלחת ובנוסף היא ללא אפיה | פירורי עוגיות האוראו עם החמאה יוצרים תחתית לעוגה מושלמת, עם מילוי שוקולדי מבריק ושכבת הטופי המפרידה ביניהם לא תפסיקו לקצור מחמאות
- חני לוין
- י"ד טבת התשפ"א
טארט קרמל ושוקולד ללא אפיה צילום: מירב מלכה
מתכון לטארט קרמל ושוקולד ללא אפיה / מאת: מירב מלכה
זמן ההכנה: 20 דקות.
המצרכים לטארט קרמל ושוקולד ללא אפיה:
לבסיס:
- 300 גר' עוגיות אוראו
- 100 גרם חמאה רכה
- 1/2 קופסא של קרם טופי
למילוי:
- 250 גרם שוקולד מריר
- 300 גרם שמנת מתוקה
- 50 גרם חמאה רכה
לקישוט:
- פרלינים או כל שוקולד אחר שאוהבים.
אופן ההכנה לטארט קרמל ושוקולד ללא אפיה:
הכנת הבסיסי:
- טחנו היטב את עוגיות האוראו וערבבו אותם עם החמאה, שטחו היטב על תבנית לטארט והכניסו להקפאה.
הכנת המילוי:
- במיקרוגל או בבן מארי המיסו את השוקולד עם השמנת המתוקה והחמאה.
הרכבת העוגה:
- הוציאו מהמקפיא את בסיס העוגיות ומרחו עליו את קרם הטופי, על קרם הטופי שפכו את מילוי השוקולד.
- קשטו מלמעלה בפרלינים או כל שוקולד אחר שאוהבים. והכניסו לקירור, עד להתייצבות.
בהצלחה רבה ובתאבון.
מעוניינים לשתף אותנו במתכונים שלכם? שלחו אלינו לוואטסאפ 0583288642 או למייל [email protected] ואולי נעלה גם את המתכון שלכם.
תגובות
{{ comment.number }}.
הגב לתגובה זו
{{ comment.date_parsed }}
{{ comment.num_likes }}
{{ comment.num_dislikes }}
{{ reply.date_parsed }}
{{ reply.num_likes }}
{{ reply.num_dislikes }}
הוספת תגובה
לכתבה זו טרם התפרסמו תגובות